Módosult a TOP-7.1.1-16-H-021-3 azonosító számú „A Zagyva-menti városi kultúrtáj közösségi fejlesztésén keresztül a városi közösségi kohézió és identitás megerősítése” című helyi felhívás

Változási jegyzék:

  1. A Helyi Felhívás 6.1.2 „Az IH-hoz végső ellenőrzésre benyújtandó támogatási kérelemhez csatolandó mellékletek listája” részből az 1. pont törlésre került. (A beruházással érintett ingatlan(ok) 60 napnál nem régebbi, tulajdoni lapja(i), vagy a tulajdonszerzés szándékát alátámasztó tartalmú szerződés, előszerződés vagy kétoldalú szándéknyilatkozat (pl.: adásvételi, ajándékozási))
  2. A Helyi Felhívás 6.2. „A támogatói okirathoz csatolandó mellékletek listája” részből a 4. pont törlésre került. (A beruházással érintett ingatlan(ok) 60 napnál nem régebbi, tulajdoni lapja(i), vagy a tulajdonszerzés szándékát alátámasztó tartalmú szerződés, előszerződés vagy kétoldalú szándéknyilatkozat (pl.: adásvételi, ajándékozási))
  3. A Helyi Felhívás 6.3. „Az első kifizetési kérelemhez csatolandó mellékletek listája” részből az 1. pont törlésre került. (A beruházással érintett ingatlan(ok) 60 napnál nem régebbi, tulajdoni lapja(i), vagy a tulajdonszerzés szándékát alátámasztó tartalmú szerződés, előszerződés vagy kétoldalú szándéknyilatkozat (pl.: adásvételi, ajándékozási))